Lihaskipu  hallintaan Helsingissä

Yhteystiedot
Apua lihaskipuun Helsingissä

Hyvän hierojan valitseminen on nyt helppoa. Rekisteröitynyt ja kouluttautunut hieroja, Heikki Timonen, on kokenut ammattilainen, jonka käsissä lihaskipu katoaa. Saat apua lihaskipuun Helsingissä, Malminkartanon toimipisteellä. Malminkartanon hierontapiste tekee myös yrityskäyntejä. 


Hieronnalla on lukuisia terveysvaikutuksia, jotka perustuvat lihasten ja sidekalvojen venytykseen. Näin lihasjännitys vähenee, ja kehon nestekierto aktivoituu.

Lihashuollon tarve ei katso ikää

Hieronnan tarve on yhtäläinen niin nuorille kuin varttuneemmille ihmisille. Kohtaamme arjessa erilaisia kiputiloja ja lihasjäykkyyksiä, joita voidaan hoitaa erilaisin hierontamenetelmin. Hieronta voi olla myös vaivoja ennalta ehkäisevää, eikä keskity ainoastaan akuutteihin hoitotarpeisiin.

Hieronnalla edistetään yleistä hyvinvointia. Se nopeuttaa palautumista, ennaltaehkäisee rasitusvammoja sekä poistaa stressiä ja rentouttaa. Lisäksi lihasten elastisuus ja kehon aineenvaihdunta paranevat. Olo on virkeämpi ja mieli tyynempi.

Kuinka paljon hieronta maksaa?

  1. Hieronnan kustannukset vaihtelivat hieronnan keston ja valitun hierontatyypin mukaan.
  2. Malminkartanon klinikalla hierontapalvelut ovat alkaen 30 euroa / puoli tuntia. Yrityskäynneillä hinta muodostuu sopimuksen mukaan.
  3. Viiden (5) kerran hierontasarjoista annetaan 10 % alennus.

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa lihas rentoutuu ja muuttuu joustavammaksi. Samalla veren ja nesteiden kierto vilkastuu. Lihakset saavat kaipaamaansa happea ja ravinteita, jotka ovat jääneet kireytyneen, lyhentyneen jännitystilan takia hyödyntämättä. Olo rentoutuu ja immuunijärjestelmän toiminta paranee. Myös asiakkaan unenlaatu kohenee.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta sopii aktiivisesti liikkuville, ja se voidaan suorittaa ennen urheilusuoritusta valmistavana hierontana tai koitoksen jälkeen palauttavana käsittelynä. Urheiluhieronta auttaa lihasvaurioiden hoitoon ja niiden ennaltaehkäisyyn. Urheiluhieronnassa käytetään samoja otteita kuin klassisessa hieronnassa, mutta ote lihaksessa kohdistetaan rasitetun pehmytkudoksen mukaan. Poikittaisote venyttää lihassyitä kauemmaksi toisistaan ja vapauttaa nestekiertoa. Myös venytysotteita käytetään enemmän.

Kaikkien lajien harrastajat hyötyvät hieronnasta, mutta erityisen suositeltavaa se on voima- ja taitolajien harrastajille sekä juoksijoille.

Lihaskipuhoito

Lihaskipuhieronnassa keskitytään kehon kipupisteisiin, joista kipu säteilee muualle vartaloon. Jomotus ja särky voivat heijastua aivan eri paikkaan kuin sinne, missä kivun varsinainen aiheuttaja on. Trigger-pisteet ovat pehmytkudosten arkoja pisteitä, joita käsittelemällä solmut saadaan avattua. Hoito sisältää oireita aiheuttavien trigger-pisteiden poistamisen ja niiden syntysyiden korjaamisen.


Helsingin Malminkartanossa lihaskipu saadaan kuriin ja tunnet olosi paremmaksi.